Gebouwautomatisering

Mobile Access van Paxton: Open de deur met je mobiele telefoon

Vergeet jij je sleutels ook wel eens? Hoe makkelijk zou het zijn wanneer je je mobiele telefoon als sleutel kunt gebruiken. In combinatie met de Paxton Key app kun je een smart device zoals je smartphone of smartwatch gebruiken om deuren te openen. Je hebt dan geen traditionele sleutels meer nodig maar je maakt dan gebruik van zogenoemde smart credentials.

Veilig in gebruik en volledig kosteloos!

Smart devices die voorzien zijn van een smart credential communiceren met de Paxton10 Lezers, PaxLock Pro deurbeslagen en Entry deurintercom systemen via de ingebouwde Bluetooth® draadloze technologie. Een rolling code-algoritme met encryptie wordt gebruikt om het klonen van de smart credential te voorkomen. Ook zijn lezers zo in te stellen dat er een extra verificatie vereist is bij het gebruik van een smart credential.

Smart credentials zijn volledig kosteloos en kunnen eenvoudig via een e-mail aan een gebruiker worden uitgedeeld vanuit een Paxton10 Toegangscontrole en Video management systeem.

Het gebruik van de smart credential is heel eenvoudig, ontgrendel je smartphone en bied deze aan bij de lezer, wanneer je de juiste bevoegdheid hebt zal de deur openen.

Drie eenvoudige manieren om te gebruiken

Het Paxton10 systeem kan op drie verschillende manieren werken met je smartphone.

In de mode ‘Tap to enter’ tik je eenvoudig met je hand op de lezer, terwijl je mobiele apparaat binnen een bereik van een meter of twee is.

In de mode ‘Aanbieden’ dien je je mobiele apparaat dicht bij de lezer te houden, net zoals met een normale kaart of tag.

In de mode ‘Handsfree’ wordt je mobiele apparaat gelezen binnen een straal van 5 tot 10 meter van de lezer. De handsfree modus is het meest praktisch voor toepassing bij parkeerterreinen en toegang voor voertuigen.

Voor meer informatie over je smartphone als sleutel ga je naar: www.paxton.info/6326

Meer artikelen van Paxton :

Paxton Test Facility


De internationale fabrikant van beveiligingstechnologie Paxton kan haar eigen producten tegenwoordig testen in een eigen ‘state of the art’ testcenter. Deze zogenaamde Test Facility stelt het bedrijf in staat om ook dit deel van de productontwikkeling in eigen huis te verzorgen.

Mobile Access van Paxton: Open de deur met je mobiele telefoon


Vergeet jij je sleutels ook wel eens? Hoe makkelijk zou het zijn wanneer je je mobiele telefoon als sleutel kunt gebruiken. In combinatie met de Paxton Key app kun je een smart device zoals je smartphone of smartwatch gebruiken om deuren te openen. Je hebt dan geen traditionele sleutels meer nodig maar je maakt dan gebruik van zogenoemde smart credentials.

Paxton10 Software versie 4.2


De software die behoort bij Paxton10 beveiligingscamera’s is onlangs verschenen in een nieuwe release: versie 4.2. In deze versie zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd.

Lezer poort connector


Paxton introduceert diverse noviteiten waaronder een lezer poort connector voor Paxton Net2 en Switch2 deurcontrollers en een alarm connector.

App met installatietools


Speciaal voor het installeren van haar eigen producten, ontwikkelde Paxton een app die direct toegang geeft tot alle benodigde tools. Daarnaast zijn via de gratis app, beschikbaar voor iOS en Android, ook alle productspecificaties en technische informatie eenvoudig te bereiken.

COVID-19 proof


De Net2 toegangscontrolesoftware van Paxton is uitgebreid met functies die zich richten op het corona-proof maken van gebouwen. De eerste functie biedt de mogelijkheid om eenvoudig een maximale bezettingsgraad in te stellen voor een ruimte. Hiermee is het aantal mensen in de ruimte te controleren en eventueel de toegang te weigeren wanneer het maximale aantal is bereikt.

Veilig deuren openen


Met de Net2 caller ID-lezer van Paxton zijn deuren of poorten eenvoudig op afstand te openen door te bellen naar het telefoonnummer van de caller ID-lezer.

Toegangscontrole product van het jaar 2019


PaxLock Pro is tijdens de PSi Premier Awards in Manchester uitgeroepen tot toegangscontrole product van het jaar.

Ben jij de snelste deurintercom installateur?


Op 24, 25 en 26 september 2019 is het tijd voor ELEKTRO 2019 en ook Paxton is erbij! Ben jij de snelste deurinterom installateur?

Nieuwe website


De website van Paxton is compleet vernieuwd. Voorzien van een moderne interface, duidelijke structuur en interessante content zoals: al het laatste nieuws over producten, integraties, casestudy’s, documentatie en veel meer.

Software-update


Vanaf 21 mei 2019 is er een nieuwe update beschikbaar voor de Net2 software. In versie 6.01 is het mogelijk om uw Net2 systeem te beheren via de Net2Online webbased cliënt.

Installatietool voor deurbeslag


De PaxLock Pro van Paxton is snel en eenvoudig te installeren; het is echter mogelijk dat de patentgaten niet aanwezig zijn of dat u bij het verwijderen van een bestaande deurkruk ontdekt dat de gaten in de deur niet nauwkeurig genoeg zijn en mogelijk enige correctie vereisen, voordat u de PaxLock Pro kunt monteren.

Nieuwe productcatalogus 2019


Een nieuw jaar, nieuwe kansen en ontwikkelingen, maar uiteraard hoort er bij een nieuw jaar ook een nieuwe catalogus. Paxton heeft de 2019 catalogus ontworpen om u te helpen bij het bepalen van de juiste producten zodat u een toegangscontrole systeem kunt samenstellen.

Ruim 200 gecertificeerde installateurs in zes weken


Met veertien trainingsdagen op tien verschillende locaties met meer dan 220 deelnemers kijkt Paxton terug op een succesvolle Trainingstour, waar gemotiveerde installateurs vanuit heel Nederland zijn getraind om de producten van Paxton moeiteloos te kunnen installateurs en onderhouden.

Draadloze toegangscontrole-oplossing


De PaxLock Pro is een complete draadloze toegangscontrole oplossing. Dit nieuwe deurbeslag is de nieuwste toevoeging die offline kan worden gebruikt met de Compact kaart- of tagpakketten of die draadloos online kan worden gebruikt met het Net2 toegangscontrolesysteem.


WiFi plugs besparen energie →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: